casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWSDin Oras

130 de persoane din zona Dejului au plecat in aceasta dimineata la mitingul PSD de la Bucuresti – VIDEO

Aproximativ 130 de persoane din Dej si comunele limitrofe au pornit in aceasta dimineata spre Bucuresti, pentru a participa la mitingul organizat de PSD in aceasta seara in Piata Victoriei.

Sustinatorii PSD din Dej s-au imbarcat in doua autocare si au pornit spre Capitala din zona Salii Sporturilor. Primarul Dejului, Costan Morar, cel care s-a ocupat de deplasarea la protest, a declarat ca primarii si consilierii locali PSD din zona au contribuit cu bani pentru a fi acoperite costurile cu transportul, apa si mancarea.

„Mergem la Bucuresti pentru a participa la mitingul PSD. Noi ne dorim normalitatatea, dorim sa se schimbe ceva in aceasta tara, astfel incat sa fie respectate drepturile  fundamentale ale cetateanului. Noi dorim sa nu mai fie un stat justitiar, dorim acest lucru, dorim o normalitate la nivel national. Nu dorim o disputa intre liderii politici, dorim sa se puna in prim plan interesul national, interesul tarii noastre. Facem acest miting pasnic, eu sunt de 10 ani ani primar, dar nu am particpat niciodata la un miting. Acum imi doresc sa particip impreuna cu membrii PSD din Dej si zonele limitrofe”, a declarat primarul Costan Morar inainte de plecare.

Articole Similare

2 Comentarii

  1. Costrans?.. Interesant. Vorbiti un pic mai tare, Domnule primar, ca nu va mai auziti de ciorile din parc..

  2. Aviz la colegii mei din București.dinamovisti,steliști,fcesebisti,ii rog ca la autocarele de Cluj sa nu le găurească anvelopele că ăștia saracii nu au discernământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close