casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateDin ZonaEveniment

Actiune a politistilor in colaborare cu RAR Cluj pentru combaterea incalcarii normelor auto

Politisti din cadrul biroului rutier Cluj-Napoca in colaborare cu lucratori din cadrul RAR Cluj, au organizat in noaptea de joi spre vineri, in intervalul orar 23,00-01,00 actiuni, in zona str. Dorobantilor, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere, care au ca principala cauza viteza excesiva, intreceri neautorizate sau conducerea sub influenta bauturilor alcoolice.

În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 26 autovehicule și au legitimat 31 de persoane. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.220 lei. Au fost reținute 6 certificate de înmatriculare pentru stare tehnică necorespunzătoare sau lipsa asigurare obligatorie, fiind ridicate și 2 plăcuțe de înmatriculare.

De asemenea, la data de 13 decembrie, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca, au actionat in zona centrala, cat si in cartierele municipiului Cluj-Napoca. pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, precum și în rândul conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 104 sancțiuni
contravenționale, în valoare de 27.767,5 lei, fiind aplicate 116 puncte amenda și 187 puncte penalizare. Ca măsură suplimentară, au fost reținute 7 permise de conducere și 5
certificate de înmatriculare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close