casa selena dej      
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateEveniment

Agentia de marketing – cea mai rapida cale catre rezultat

In lumea afacerilor, mai ales a afacerilor noi lansate, un lucru este cert: nu te astepta sa vinzi un produs daca lumea nu a auzit de existenta lui pe piata. Indiferent ca afacerea ta e online sau nu. Pornirea in online e putin mai grea. Aici se iese putin mai greu din anonimat, iar increderea se construieste mai greu.

Pentru a aduce vanzari magazinului tau online sau offline, este de preferat sa te bazezi pe mai multe metode de promovare online, prin care sa-ti evidentiezi produsele. Aceste metode fie le afli si le dezvolti intern, fie apelezi la oameni specializati, care asta fac zi de zi: promoveaza, creeaza strategii si incearca sa aduca clientul mai aproape de produsul tau. Ti-as recomanda a doua varianta. De ce?

Informatia e foarte accesibila in zilele noastre, si majoritatea noilor antreprenori citesc si despre marketing atunci cand pun bazale unei afacei. De exemplu, ajung sa dea peste capitolul SEO si initial s-ar „risca” sa „incerce ei putina optimizare”. Aici gresesc multi. E necesar sa stii ca SEO nu da rezultate peste noapte. Nici intr-o luna sau doua. Cel putin nu rezultate notabile, cum ar fi sa te duca de pe pozitii obscure in prima pagina din Google. Daca te grabesti si alegi tactici black-hat SEO, sa nu te miri daca esti penalizat de Google, ai o scadere drastica de trafic si vanzari si esti “condamnat” pe o pozitie mult mai joasa decat cea din care ai pornit. De aceea se numesc specialisti cei care fac SEO.

In meseria de antreprenor, abilitatile de vanzator sunt cruciale. Intotdeauna ai de a face cu ofertele existente ale competitorilor, nehotararea clientilor, lipsa de experienta si incredere in achizitiile online etc. Insa daca stii sa iti vinzi marfa, nu mai conteaza ca esti nou pe piata sau nisa este una aglomerata: poti sa te diferentiezi de concurenta si sa vinzi, in orice conditii.

Cum tu ai aparut pe piata pentru ca vrei sa oferi oamenilor produse sau servicii noi, poate de o alta calitate decat ceea ce le ofera piata acum, asa si agentiile de marketing cauta clienti pe care sa ii promoveze si pe care sa ii ajuta sa vanda. Pentru ca la asta se pricep ei cel mai bine. Vei vedea pe parcurs ca nu e usor sa il faci pe client sa cumpere de la tine. Iar ei asta fac. S-au specializat pe marketing, fac zi de zi asta, sunt la curent cu tot ce apare nou in online si sunt acolo sa te ajute pe tine!

Pentru a iesi din anonimat, afacerea ta are nevoie de ideile lor. Sau de echipa Eben Advertising.

Daca acum te gandesti la o afacere online, sa stii ca un magazin online nu inseamna doar o platforma, nu inseamna doar afisarea unor produse si nici doar promovarea acestora pe o pagina de Facebook. Ar fi prea simplu asa.

Din contra, in spate e munca grea, la fel ca si in cazul unei afaceri fizice: ai nevoie de o idee, apoi de produse, apoi de toate documentele prevazute de lege, de “utilitatile” magazinului tau – hosting, domeniu, platforma, de vizibilitate si marketing, de campanii adwords, iar cand lead-urile te suna, ai nevoie de toate abilitatile tale de vanzator pentru a le convinge sa cumpere, chiar daca nu si-au propus sa o faca de la inceput.

Vrei sa profiti de serviciile unei echipe de marketing care sa iti aduca afacerea mai aproape in Google, dar si clientul hotarat sa cumpere de la tine? La Eben Advertising se lucreaza cu pasiune pentru marketing, cu idei indraznete si cu o echipa responsabila.

In teorie, agentia chiar joaca rolul de a presta servicii pe care clientul nu le poate realiza de unul singur. In practica, din pacate, de multe ori, acest model se transforma intr-o relatie tensionata in care clientul se afla pe o pozitie superioara si se uita in jos, la agentie. Lasa-i sa te ajute, pentru ca stiu cum e mai bine. Daca tu ai reteta celor mai bune prajituri de pe piata, asa si ei stiu mai bine cum sa aduca trafic pe site-ul tau sau cum sa faca o optimizare site. Sunt acolo pentru a te ajuta, nu pentru a te incurca!

Este momentul sa actionezi si sa-i contactezi.

Succes in cresterea vanzarilor!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close