ALERTĂ la Dej! Peste 300 de cazuri de râie în comunitatea de romi din oraş

6670
7
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Peste 300 de cazuri de scabie sunt înregistrate în comunitatea de romi din municipiul Dej.

Acest lucru a fost sesizat vineri, 11 august, în şedinţa Colegiului Prefectural Cluj, de către Coordonatorul zonal al Partidei Romilor Dej, Calistenius Trancă. El acuză autorităţile că ignoră problema.

În replică, viceprimarul Dejului, Teodora Muncelean, a declarat că situaţia nu poate fi rezolvată cu banii alocaţi de Primărie în acest sens şi că este nevoie de un proiect cu finanţare europeană, care va fi semnat în zilele următoare.

Prefectul judeţului Cluj, Ioan Aurel Cherecheş, le-a cerut celor responsabili de această problemă să o trateze ca prioritate zero.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII

  1. Nu va mai trebuie bani alocati. Punem tot orasul.mana de la mana vreo 5 litri de benzina si primarul sa vina cu un foc. Si asa o sa scapam orasul si de raie si de rromi!!!!!!

  2. daca tot sunt masa de manevra sa mearga Primaria sa-i spele si sa le faca curat in bordeie!

  3. dc doar pt tigani trebuie alocate fonduri?din toate ajutoarele pe care ei le primesc de la stat nu isi permit sapun?din tot ce fura si vind prin dej nu isi permit?de unde au bani de benzina-motorina? la romanii saraci cine ce le da?

  4. Nu poti sa nu fii rasist în astfel de cazuri și is de-acord cu Miclea , multa benzina si aprinsi….

  5. In America lui Trump s-au pornit organizațiile de dreapta sa dea din coate. Noi nu avem nimic? Aștept cu infrigurare sa ne trezim. Jos Scabia Sus Patria

  6. Sa-i închidă pe toți tiganii intr-un ghetou si să le dea gaz sarin.Asa putem scăpa de nenorociti.

LĂSAȚI UN MESAJ