Aleşii noştri locali vorbesc de turism, în timp ce caii pasc liniştiţi printre blocuri (FOTO)

4596
5
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Primăria municipiului Dej a transmis, ieri, un comunicat de presă prin care ne anunţa că aleşii locali din Dej şi din zonă se gândesc (abia în 2017) la o strategie de promovare turistică.

Pe principiul „mai bine mai târziu decât niciodată” autorităţile din Dej se gândesc să organizeze diferite activități de promovare a patrimoniului cultural, însă uită să se ocupe de problemele esenţiale şi adoptă o atitudine de „băgăm mizeria sub covor”.

În această dimineaţă, în timp ce unii se gândesc să promoveze clădirile istorice lăsate în paragină, şapte (7) cai păşteau liniştiţi între blocurile de pe Dealul Florilor. După cum o ştiu şi cititorii noştri, situaţia nu este una nouă, iar animale precum cai, porci, vaci se plimbă nestingherite prin oraş aşteptând să întâmpine turiştii străini.

cai dealul florilor

Comunicatul de presă:

Primăria Dej şi Centrele Turistice Căşeiu, Cuzdrioara, Mica, Vad şi Ciceu-Mihăieşti vor să găsească o strategie pentru a promova eficient turismul din zonă

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Pai tocmai. Nu vezi in orice oras cai, asa ca ai motive sa faci excursii sa vezi „mustangii” in arealul lor natural in perfecta simbioza cu „aborigenii” ;-DDD

  2. Sunt caii țiganilor care îl au ca bulibaș pe Mărcuș. După ce i-au gonit agricultori de pe sarata de jos unde au făcut pagube ani la rand acum văd că i-au adus în centrul orașului. Țigani sunt și vor fi o problema la nivel național.

  3. Nu il mai deranjati pe năcăjel cu articole de astea dă nasoale. Ziceti si voi de bine, de psd, de aste misto de ii plac lui. Dar nu de Kaufland, Lidl, tigani, si alte de astea tabu de il incarcati p om cu energii negative.

  4. Niste nenorociti.In loc sai lege ii lasa mereu dezlegati.Si ai dreptate cu sărată.Pagube si nici Politia nici Primaru nu fac nimik

LĂSAȚI UN MESAJ