Aproximativ 100 de procurori şi judecători au protestat la Cluj față de modificările la pachetul legilor Justiției (FOTO)

1634
1
DISTRIBUIȚI

Judecători și procurori din județul Cluj protestează în fața Tribunalului, în tăcere. Aceștia își manifestă astfel dezacordul față de modificările adoptate de Camera Deputaților la pachetul legilor Justiției și față de amendamentele propuse la Codul penal și Codul de procedură penală.

Au fost aproximativ 100 de procurori şi judecători care au ieşit timp de 15 minute în faţa Curţii de Apel pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de modificările aduse legilor justiţiei şi codului penal. Pentru că prin constituţie nu au dreptul să face grevă, magistraţii nu au adus cu ei nici pancarte şi nu au făcut niciun fel de scandare.

Au spus doar ca unele amendamentele aduse Codului penal le-ar îngreuna munca extrem de mult şi chiar în unele cazuri i-ar face ineficienţi, neputând să dovedească vinovăţia cuiva doar cu mijloacele pe care le vor avea la dispoziţie.

Odată cu magistraţii de la Cluj, au venit în faţa Curţii de Apel şi mai mulţi oameni care i-au aplaudat şi le-au oferit flori

Citeste si:

Mii de oameni protestează în Cluj-Napoca! Aceştia sunt revoltaţi de schimbările din Justiţie (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. SA VA IAU FALCA LA JOC CAND AM FACUT O PLANGERE PENALA NU MA LUAT NIMENI IN CONSIDERARE FARA BANI NU MERGE IN TARA ASTA RUSINE

LĂSAȚI UN MESAJ