Asfaltare de mântuială pe o stradă din Dej! Au asfaltat o singură bandă, şi-au luat utilajele şi au plecat (FOTO)

4900
4
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Aleea Amurg din Dej reprezintă o nouă capodoberă inginerească a muncitorilor care se ocupă de asfaltarea străzilor din oraşul nostru.

Muncitorii plătiţi să modernizeze respectiva stradă din municipiu au tras un strat de asfalt proaspăt, însă doar pe o singură bandă şi într-o parcare. Lucrarea a fost făcută acum aproximativ două luni, dar nu în totalitate. Angajaţii au lăsat mijlocul drumului neasfaltat, motiv pentru care locuitorii din zonă s-au luat cu mâinile de cap. Din cauza maşinilor care circulă pe acolo, pietrişul de pe porţiunea neasfaltată este aruncat pe porţiunile modernizate, iar bitumul începe încet să dispară.

Asfaltarea a durat două săptămâni după care utilajele şi muncitorii au plecat, lăsând strada asfaltată pe jumătate.

Că asfaltează au zis. Că lasă neasfaltat pe mijlocul drumului nu au zis! Sunt aproape două luni de când noi aşteptam să vină muncitorii de la primărie să asfalteze şi pe mijloc; celelalte porţiuni terminate în 3 săptămâni: 2 lucrate şi 1 stând şi povestind în parcul de lângă acea casă. Se poate aşa ceva??” a declarat o tânără pentru Dejeanul.ro.

20664012_1141223366010013_9032404352777939443_n

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. era unu ce zicea ca deju ii superb cu asfaltarile. nu a avut rabdare vreo 2 ani. acum zic io deju ii superb . toate strazile is vai si amar de ele . da poate atat rezista sau atat trebuie sa reziste . Ieftin si prost. Sa aiba ceva tovarasii de la consiliu pe ordinea de zi. strazi si iar strazi. cred ca s-a cam saturat toata lumea. de-abia astept sa vad lucratorii de la primarie la peticit. ce-mi place! da ce era mai bine cu gropi? Cand nu goneau trocile de frica sa nu-si rupa rotile? Oare cum era mai bine? Dejeni aici sunt banii dvs.

  2. Pai luati-va masinile de acolo, mai era o faza acum cativa ani, cand primaria a anuntat ca vine sa marcheze parcarile cu abonament, si locuitorii sa elibereze locurile de parcare cateva ore. Nimeni nu si-a scos masina, ca… de ce ?
    Tot dati vina pe primar pentru orice, cand si locuitorii sunt de cacao. NU ii tin partea la Mostan, nu a facut multe din rahaturile promise, si care le-a facut, le-a facut cam degeaba.

LĂSAȚI UN MESAJ