casa selena dej      
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Avion Cluj – DUBLIN, depresurizat in aer. A aterizat de urgenta – VIDEO

Aterizare de urgenta a zborului Blue Air din Cluj-Napoca spre Dublin. Cabina aeronavei s-a depresurizat in timp ce tranzita spatiul aerian al Slovaciei. Capitanul a cerut aterizarea de urgenta pe cel mai apropiat aeroport, astfel avionul a aterizat la scurt timp pe aeroportul din Bratislava.

Niciun pasager nu a fost ranit dar acestia s-au speriat extrem de tare. Avionul a decolat in aceasta dimineata la ora 10:25 de pe aeroportul din Cluj-Napoca cu destinatia Dublin.

La aproximativ o ora de la decolare, cand aeronava se afla in sptiul aerian al Slovaciei au aparut problemele. Conform celor aflati in avion, s-a simtit un miros puternic de fum iar mastile de oxigen de deasupra scaunelor au coborat automat, semn ca a fost vorba si de o depresurizare. Pasagerii s-au speriat, au inceput sa tipe pentru ca simteau ca raman fara aer.

Imediat, capitanul a luat decizia de a ateriza de urgenta pe aeroportul din Bratislava, iar acum se fac verificari la aeronava pentru a se descoperi sursa problemei.

Reprezentantii companiei aeriene sustin ca „Decizia comandatului a fost luată ca măsură de precauție, în urma activării unor senzori la bordul avionului YR-BMP, care au indicat o posibilă depresurizare a cabinei. Echipajul a informat pasagerii cu privire la această situație și au activat măștile de oxigen conform procedurilor standard. Aceștia au fost cooperanți cu personalul navigant.”

La bord se aflau 175 de pasageri si 4 membrii ai echipajului.

„Situația nu a pus în niciun moment în pericol securitatea pasagerilor sau a echipajului. Urmează ca imediat după finalizarea debarcării pasagerilor aeronava să fie supusă verificărilor tehnice.” transmit cei de la Blue Air.

Compania aeriana le-a asigurat pasagerilor sai asistenta si refreshments (mancare si bauturi). O alta aeronava cu echipaj va transporta cei 175 de pasageri spre destinatia lor initiala.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close