casa selena dej  
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWSDin Oras

Barbat accidentat mortal de tren la Cristestii Ciceului

Un barbat in varsta de 45 de ani  din juteul Alba si-a gasit sfarsitul aseara sub rotile unui tren, pe raza localitatii Cristestii Ciceului.

Alarma s-a dat in jurul orei 23:30. Mecanicul locomotivei a anuntat la 112 ca a trecut cu trenul peste o persoana aflata pe calea ferata. In scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat echipajele de interventie de la Beclean. Politistii si medicii au gasit pe calea ferata trupul unui barbat de 45 de ani, cu leziuni incompatibile cu viata.

Pe raza localității Cristeții Ciceului, trenul marfar 83282Z, care circula pe ruta Dej- Beclean pe Someș, a surprins în gabaritul căii ferate, și accidentat mortal, o persoană. Aceasta a fost identificată de către polițiștii din cadrul postului de poliție Trafic Feroviar Beclean, ca fiind un bărbat de 45 de ani, din comuna Mogoș, județul Alba. Traficul feroviar nu a fost afectat a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Trupul acestuia a fost transportat la morga spitalului din Beclean, urmand ca medicii legisti sa ii efectueze necropsia. Politistii incearca acum sa afle daca a fost vorba despre un accident sau o sinucidere.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close