Batalionul 811 Infanerie Dej prezent la exerciţiul multinaţional Combined Resolve VIII din Germania

3201
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Exercițiul multinațional COMBINED RESOLVE VIII se desfășoară în perioada 19.04 – 16.06.2017,  fiind implicați un număr de peste 3400 de militari din 6 țări membre NATO – România, Statele Unite ale Americii, Albania, Lituania, Slovenia, Ungaria și 4 țări partenere.

Acesta este structurat în trei faze și se desfășoară în bazele militare Grafenwoehr și Hohenfels de pe teritoriul Germaniei.

         În perioada 11 – 18 mai, sub comanda locotenent colonelului Bivolaru Tudor, militari din cadrul statului major al Batalionului 811 Infanerie Dej, sau “DRAGONII TRANSILVANI” cum sunt cunoscuți pe timpul participării la misiuni în afara teritoriului național, sunt prezenți la execițiul de comandament, în cadrul fazei a doua a exercițiului multinațional COMBINED RESOLVE VIII la baza militară Grafenwoehr.

Această etapa precede ultima fază a exercițiului care va avea loc începând cu finele lunii mai până la jumatatea lunii iunie la baza militară Hohenfels. Militarii Batalionului 811 Infanerie “DRAGONII TRANSILVANI” acționează în subordinea Brigăzii 3 Blindate/Divizia 4 Infanterie a armatei SUA.

Militarii români sunt perfect interoperabili cu armatele celorlalte state participante la exercițiu, demonstrând încă o dată gradul de pregatire dobândit.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ