Baza 4 Logistică „Transilvania” din Dej a împlinit astăzi 15 ani de la înfiinţare (VIDEO/FOTO)

5250
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Baza 4 Logistică „Transilvania” din Dej a împlinit astăzi 15 ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, militarii din garnizoana Dej au organizat o serie de manifestări menite să celebreze cei 15 ani de activitate.

Manifestările s-au desfăşurat pe platoul unității militare din Dej şi au început cu o ceremonie religioasă, urmată apoi de realizarea dispozitivului, prezentarea onorului și a raportului, cuvântul de deschidere al comandantului bazei colonel dr. Nelu Gabriel Boțog, prezentarea alocuțiunilor și defilarea comandamentului.

Mai apoi, invitaţii prezenţi (oficialităţi locale, jurnaliști, cadre militare în rezervă) au fost invitate la prezentarea standurilor cu tehnică militară după care au luat parte la dineul festiv.

În cadrul manifestărilor au participat şi câţiva copii din Gherla. Aceştia au fost îmbrăcaţi în haine de soldat şi au fost primiţi cu ropote de aplauze de cei aflaţi pe platoul Bazei 4 Logistică „Transilvania”.

Baza 4 Logistică „Transilvania” a fost înfiinţată pe 15 octombrie 2002, iar în 2009 a primit Drapelul de Luptă. Rolul bazei de la Dej este cel de a asigura instruirea pentru mențiunea și dezvoltarea nivelului de operaționalizare a comandamentului și unităților subordonate, iar în situații de criză și război, completarea cu personal și tehnică a structurilor ordonate.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ