Ce a descoperit un dejean într-o franzelă cumpărată de la o brutărie din oraş (FOTO)

10128
4
DISTRIBUIȚI

Un dejean care a cumpărat ieri o franzelă a rămas dezgustat după ce a ajuns acasă şi a desfăcut-o. Acesta a găsit în respectiva pâine, care era ambalată, o sfoară. Nu se ştie cum a ajuns bucata de material în aluat, însă dejeanul a aruncat imediat franzela la gunoi.

„O pâine în care a dospit o superbă sfoară” a postat pe Facebook dejeanul respectiv.

Dejeanul.ro a încercat să ia legătura cu reprezentanţii respectivei brutării, însă numărul la care am sunat a fost scos din uz.

22551024_1427688707338971_1698128360_o

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Eu cred ca altul este mesajul acestei stiri. Haideti sa privim putin mai in ansamblu. Din punctul meu de vedere asta denota „atentia” sau seriozitatea pe care o depun pe timpul procesului de fabricatie a painii, precum si grija pe care o au fata de consumatorii care le umfla conturile. Daca as fi lucrat la directia de sanatate publica m-as fi sesizat din oficiu. Nu o data l-am vazut pe marele patron spalandu-si masina cu furtunul in fata intrarii din magazin. I-am cerut intr-o zi unei angajate sa-mi dea bonul fiscal dupa ce am cumparat niste produse si a facut niste ochi……… Asa se fac averi. Asa ca pentru cei cu comentariile de mai sus am doua remarci: 1) sunteti niste sclavi daca acceptati asa ceva si 2) tare ma tem ca sunteti fie angajati ai acestei societati, fie o conduceti.

LĂSAȚI UN MESAJ