Cei mai bogaţi dejeni în 2017

8468
1
DISTRIBUIȚI
dej statiune turistica

Revista Capital a publicat, zilele trecute, topul celor mai bogaţi oameni din România. Averea celor mai bogaţi 300 de români depăşeşte suma de 23 de miliarde de euro. În TOP 300 Capital se numără şi oameni de afaceri din Cluj şi Dej, însă niciunul nu intră în TOP 10.

Cine sunt, însă, cei mai bogaţi oameni de afaceri din judeţ

Ştefan Vuza – aproximativ 138 de milioane de euro. Clujeanul este proprietarul Serviciilor Comerciale Române. Recent, omul de afaceri clujean a cumpărat Combinatul Chimic Oltchim.

Simion şi Teofil Mureşan – aproximativ 92 de milioane de euro. Cei doi sunt proprietarii Electrogroup, iar recent au achiziţionat compania Netcity București (firma care se ocupa cu reţeaua subterană de fibră optică pentru telecomunicaţii a Municipiului Bucureşti).

Horia Ciorcilă – aproximativ 80 de milioane de euro. Horia Ciorcilă este preşedintele Băncii Transilvania.

Ioan Tecar – aproximativ 75 de milioane de euro. Omul de afaceri dejean este proprietarul MG-TEC Group din care fac parte Metalicplas Activ, Termotec, IZO Tec, SAMUS Tec, Expo Auto Tec, Tavcost, Radio Fir şi Atlantic Broker.

Dorel Goia – aproximativ 70 de milioane de euro. Acesta este proprietarul Teraplast.

Călin Mitică – aproximativ 50 de milioane de euro. Călin Mitică este proprietarul companiilor Transferoviar Grup, Remarul 16 Februarie, precum şi al Hotelului Edelweiss din Poiană Braşov.

Ştefan Gadola – aproximativ 35 de milioane de euro. Acesta este fondatorul companiei EnergoBit.

Adriana și Ștefan Cristea – aproximativ 35 de milioane de euro. Cei doi dejeni (mama şi fiul) sunt proprietarii parcului industrial Arc din Dej.

Arpad Paszkany – aproximativ 32 de milioane de euro.

Marius Ștef – aproximativ 32 de milioane de euro.

Familia Căpusan – aproximativ 30 de milioane de euro.

Marcelor Borodi – aproximativ 29 de milioane de euro.

Ioan Socea – aproximativ 28 de milioane de euro.

Peter Pal – aproximativ 27 de milioane de euro.

Gheorghe Chița – aproximativ 26 de milioane de euro.

Sorin Ghițe – aproximativ 23 de milioane de euro.

Dan Pitic – aproximativ 23 de milioane de euro.


sursa: cluju.ro
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dejul e un oraș cu bunăstare, viitor, perspectiva, șosele, bulevarde, infracționalitate aproape 0, organizare, fara șomaj, copiii râvnesc după terminarea școlilor sa se întoarcă în locul de baștină sa și aleagă un loc de muncă dintre atâtea câte li se ofera, ce sa mai, un oraș fără cusur, deci, de ce sa nu avem și oameni atât de bogați Intr un oraș bogat? Cireașa de pe tort nu trebuie sa lipsească.

LĂSAȚI UN MESAJ