Cercetașii dejeni au desfăşurat la Lunca Ilvei „Campul de Vară al Temerarilor” (FOTO)

995
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

În perioada 24 – 31 august, un grup de 25 de cercetași din municipiul Dej au desfasurat la Lunca Ilvei, județul Bistrița Năsăud, Campul de Vara al Temerarilor, având parte de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistrita-Nasaud si Postul de Jandarmi Montani Rodna, al Primăriei din Lunca Ilvei si Ocolul Silvic Valea Ilvei.

Activitatea a beneficiat de finantare finantare de la Consiliul Local Dej si de implicarea sonsorilor Trespass Romania din Dej si Eliezer din Lunca Ilvei.

Campul de vară este una dintre cele mai importante activități cercetășești. Timp de 8 zile cercetașii au aut un program divers, axat pe dezvoltarea personală pe toate cele 6 arii (socială, spirituală, intelectuală, fizică,afectivă și a caracterului). Cadrul natural în care s-a desfășoarat acest camp este favorabil deprinderii de noi aptitudini, participanții având oportunitatea de a se relaxa într-un mod constructiv și de a se concetra pe dezvoltarea lor fără a fi distrași de problemele cotidiene.

Programul campului a inclus drumeție pe un traseu tematic impreună cu reprezentanți de la Ocolul Silvic Valea Ilvei, ateliere unde cercetașii au deprins aptitudini practice și utile, activități de aventură, dar și culturale și sociale, toate fiind desfășurate pe sistemul patrulelor, menit să crească spiritul de lucru în echipă și cel civic.

Unul dintre scopurile Cercetașilor Dejeni este de a promova zone cu potential turistic ridicat, dar mai putin cunoscute. Lunca Ilvei este un loc minunat, cu oameni adevarati si cu infrastructura adecavata, localitatea fiind asezata intr-un cadru de vis.

Odată întorși din camp cu bateriile încărcate, Cercetașii Dejeni pregătesc un nou eveniment în parc, cea de-a treia ediție a proiectului ,,Evadare în parc” ediția a 5-a.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ