casa selena dej
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWS

Clujenii, alaturi de Laura Codruta Kovesi | „Vrem ca lupta anticoruptie sa continue” – VIDEO

Semnarea decretului de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA i-a scos din nou pe clujeni in strada. In ciuda vremii capricioase, aproximativ 100 de persoane, sustinatori ai miscarii #umbrelaAntiCoruptie au participat la un manifest de solidaritate fata de fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Acestia au ținut să-i mulțumească public pentru efortul depus în lupta împotriva corupției și au declarat că vor continua acțiunile de protest față de modificările aduse Codului Penal de către Guvernul PSD – ALDE.

Mesajele scandate aseară au dat de inteles ca majoritatea romanilor isi doresc continuarea luptei impotriva coruptiei si a „penalilor din funcții publice”.

„Corupția poate fi învinsă!”, „Nu abandonați!” și „Toți pentru justiție” au fost doar câteva dintre cuvintele strigate de manifestanți. 

 „Eforturile și munca unui OM precum Laura Codruța Kovesi și a colegilor ei o putem onora cel mai bine apărând-o pas cu pas, nu pierzandu-ne cumpatul. Azi a fost o bătălie pierdută, nu războiul!”, a declarat unul dintre participanti.

 

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close