Conferință pe teme de turism la Dej

1181
1
DISTRIBUIȚI
foto: Iosif Miclaus Photographer

Primăria Municipiului Dej prin Centrul National de Informare si Promovare Turistică Dej, va organiza vineri, 4 mai, de la ora 10.00 în Sala de conferințe a Muzeului Municipal din Dej o întâlnire cu reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), ai agențiilor de turism din cadrul ANAT, ai mass-media precum și operatori de turism din municipiul Dej, reprezentanți ai Centrelor de Informare Turistică din Cluj-Napoca, Dej și zona Dej pentru a pune în valoare potențialul turistic al municipiului.

În cadrul reuniunii de la Dej se vor discuta strategii de promovare reciprocă a patrimoniului turistic, cultural și de cult. Pe agenda evenimentului se află și vizita la Parcul Balnear Toroc, obiectiv ce reprezintă una din atracțiile de interes pentru membrii Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.

Conferința de la Dej este parte a unei serii de astfel de întâlniri organizate de Consiliul Județean Cluj prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj în județul Cluj în perioada 2-5 mai 2018.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Infrastructura lasă de dorit in zona Dejului și pe multe străzi din oraș, chiar din apropierea Torocului, iar parcul mare pute a ciori intrate in putrefacție, locul de joaca pt. copii. De bun simt ar fi să aveți cu adevărat ,,obiectul muncii” și după aia promovarea turistică.

LĂSAȚI UN MESAJ