COPLEAN | A ajuns cu masina in sant din cauza zapezii. Soferii si-au descarcat nervii pe un angajat de la drumuri – VIDEO

7077
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Ninsorile abundente care au cazut peste mare parte din tara miercuri seara au creat probleme si in zona Dejului. Din cauza cantitatii mari de zapada si a ninsorii care nu mai contenea, drumarii nu au facut fata cu deszapezirea inca de la inceput, astfel incat circulatia s-a desfasurat cu mare dificultate, in special pe DN1C intre Dej si Baia Mare.

Cele mai mari probleme au fost pe tronsonul de drum din judetul Maramures, unde circulatia a fost blocata mai bine de doua ore, dar si soferii care au circulat pe tronsonul de drum din judetul Cluj au intampinat dificultati. In localitatea Coplean, conducatorul unui Renault a derapat din cauza zapezii de pe sosea si a ajuns cu masina in sant. Un angajat al Drumurilor Nationale care patrula in acel moment prin zona a avut ghinionul de a fi cel pe care soferii nemultumiti de deszapezire si-au descarcat nervii. Astfel, conducatorii auto i-au cerut acestuia explicatii pentru starea in care se afla carosabilul.

DN1C DEJ – Baia Mare blocat din cauza zăpezii (FOTO)

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ