Cupa de baschet „Telefonul copilului”, in 1 iunie la Dej

804
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne
Cu ocazia zilei de 1 iunie, ziua dedicată copiilor de pretutindeni, 528 de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, respectiv 44 de echipede mini-baschetbalişti se vor întrece în 10 oraşe din ţară, pentru a câştiga CUPA „TELEFONUL COPILULUI”, o competiţie cu semnificaţie specială, care îşi propune să promoveze în rândul celor mici sportul, spiritul competiţional şi  respectarea drepturilor copilului.
La Dej, meciurile se vor disputa in 1 iunie, incepand cu ora 9 la Sala Sporturilor a Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, pe strada Nicolae Iorga. La competitie participa 4 echipe de fete, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 14:30.
 Initiaţiva Asociaţiei Telefonul Copilului se află la cea de-a treia ediţie, bucurându-se de sprijinul Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, împreună cu care Asociaţia Telefonul Copilului a inițiat și implementat multiple proiecte pentru susținerea creșterii armonioase a copiilor, pentru o copilărie fără grijile oamenilor mari.
Iniţiativa Asociaţiei Telefonul Copilului nu ar fi devenit realitate fără parteneri de nădejde ai organizaţiei precum: Federaţia Româna de Baschet, Romtelecom, Cosmote, Mega Image şi Brenntag Romania, cărora le mulţumim pentru continuitatea demersului lor. De asemenea, multumim cluburilor sportive care au intrat in competitie si care vegheaza la dezvoltarea armonioasa a copiilor prin sport.
 „Împreună cu susţinătorii organizaţiei noastre am marcat coșuri importante la panoul problemelor copiilor. Împreună am câștigat și vom continua să fim învingători. Împreună formăm la data de 01 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, Echipa “Drepturile Copiilor”.Vom lupta alături de copii pentru drepturile lor într-o ediţie specială a CUPEI TELEFONUL COPILULUI LA MINIBASCHET”, pe care avem privilegiul să o desfăşurăm în 10 oraşe, suporterii noştri principali fiind părinţii micilor baschetbalişti”, a declarat Cătălina Florea, Director Executiv, Asociaţia Telefonul Copilului.
Numai în primele 5 luni ale acestui an, Asociaţia Telefonul Copilului a înregistrat la 116 111, linia telefonică gratuită special dedicată copiilor, peste 35.000 de apeluri, iar aproximativ 2.000 dintre acestea reprezintă cazuri grave de încălcare a drepturilor copilului. Cele mai multe cazuri se referă la încălcarea dreptului copilului la protecţie împotriva oricărei forme de violenţă, încălcarea dreptului copilului de a creşte alături de părinţii săi, încălcarea dreptului copilului la educaţie, încălcarea dreptului copilului la liberă exprimare, încălcarea dreptului copilului de a fi ascultat.  
116 111 este linia europeană de asistenţă pentru copii, gestionată în România de Asociaţia Telefonul Copilului. Apelul către 116 111 este oferit gratuit de Romtelecom şi Cosmote.
Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ