David Ciceo, directorul aeroportului din Cluj, este speaker la Conferința de la Munchen „Smart Airports”

1209
1
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj este reprezentat de domnul David Ciceo la o prestigioasă conferință din domeniul aviației. Directorul general al aeroportului clujean a fost invitat în calitate de speaker la ‘Smart Airports Conference-Preparing for 2030 and Beyond’, eveniment care se desfășoară în perioada 9-12 octombrie 2017, la Munchen, Germania.

În cadrul conferinței, specialiști din domeniul aeronautic vor dezbate noile tendințe din aviația civilă și vor propune cele mai eficiente soluții pentru dezvoltarea industriei aeroportuare. Pe lista invitaților se află reprezentanți ai celor mai mari aeroporturi din Europa, precum Munchen, Paris sau Bruxelles.

La invitația organizatorilor, David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj a susținut o prezentare la sesiunea intitulată ‘The Design Lab’. Acesta a vorbit despre dezvoltarea infrastructurii și a strategiilor care vor fi implementate la Aeroportul Cluj, în contextul în care, până în 2030 se estimează că traficul de pasageri va ajunge la 7 milioane.

Alături de David Ciceo, în cadrul aceleiași sesiuni au mai susținut prezentări reprezentanți ai aeroporturilor din Budapesta și Zurich.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Un nenorocit de om. Un despot si un tiran care isi bate joc de angajati. Am lucrat la aeroport si a fost cea mai neagra experienta de lucru din viata mea. Am gasit o lista cu angajatii si majoritatea sunt neamurile lui din Sigau. De la femeia de serviciu pana la sefa de la contabilitate toti sint neamurile lui iar restul sunt tratati ca niste gunoaie. Daca nu lasi capul jos si ii pupi curu iti face viata imposibila si te terorizeaza psihic. Nu aveam voie 10 ore sa plec din birou chiar daca aveam colegi cu mine. Am ajuns sa dau telefon sa imi cer voie sa ma duc la veceu. Ne punea sa facem cursuri de cacat si ne dadea o diploma trasa la xerox care nu avea nicio valabilitate si cei care am plecat am fost pusi sa platim cursurile o gramada de bani desi ne putem sterge la cur cu diplomele pe care le-am si aruncat la tomberon. Am plecat de acolo mai multi cu un gust amar dar eram tineri si nestiutori si nu cunosteam legea. Sper sa plateasca cu fund si indesat pentru toate porcariile care sunt multe. Eu unu o sa deschid o sticla de sampanie cand intra la zdup.

LĂSAȚI UN MESAJ