De la scoala direct la spital | Elev lovit cu scaunul in cap la scoala din Caseiu

2521
0
DISTRIBUIȚI

Caz revoltator la Scoala Gimnaziala din Caseiu. Un elev de clasa VIII-a a ajuns la spital cu mai multe rani in zona capului dupa ce ar fi fost lovit cu scaunul de catre un alt coleg.

Incidentul a avut loc marti dimineata inainte de inceperea cursurilor. Cei doi elevi se aflau in clasa, iar unul dintre ei a inceput sa cante. Nemultumit de melodia pe care acesta o interpreta, celalalt coleg ar fi ridicat scaunul la el si l-ar fi lovit in cap. Imediat, mama baiatului lovit a fost chemata la scoala pentru a-si lua copilul si a-l duce la spital. Medicii au fost nevoiti sa ii aplice acestuia mai multe copci, deoarece avea o plaga destul de urata in zona fetei. Mai mult decat atat, elevul a ramas internat timp de trei zile.

Contactat de Dejeanul.ro, directorul scolii din Caseiu spune ca totul s-a intamplat din greseala, fiind vorba de un accident. Acesta spune ca elevul vinovat, care este si verisor cu cel lovit,  a ridicat scaunul in gluma, fara a avea intentia de a lovi pe cineva, dar l-a scapat. Directorul mai spune ca parintii baiatului lovit nu au depus plangere scrisa la directiune, dar va fi trimisa o informare si catre Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, iar cel mai probabil elevul vinovat va avea nota scazuta la purtare.

DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ