De luni se închide patinoarul din Dej

1855
1
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Patinoarul artificial din Piaţa Bobâlna se închide luni 20 februarie.  Deschis în data de 7 decembrie, patinoarul va funcţiona şi pe parcursul  weekendului care urmează, în intervalul orar 10:00-22:00, iar începând de luni 20 februarie va începe demontarea lui.

În prima fază vor fi efectuate operațiunile de dezghețare a suprafeței de gheață şi vor urmate de  demontarea instalațiilor și a podiumului pe care a fost amplasat. Aparatura şi componentele podiumului vor fi demontate şi depozitate pentru a fi montate în sezonul de iarnă 2017- 2018.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Ghertzoilor de pensionari milogi si tigani asistati social, aveti ce ati votat idiotilor!!! Partea proasta e ca sufera tinerii si nu voi!!! Deja incep scumpirile, de undeva trebuie acoperite cele 102 de taxe taiate si marirea pensiilor si ajutoarelor sociale!!! Mi-a placut filmuletul facut de PROTV la Targoviste unde din 300 de asistati sociali s-au prezentat la dezapezire numai 19!!! Restul au adus adeverinte medicale!!! Inca o tiganca declara cu tot tupeul ca ea nu poate sa munceasca ca daca da cu matura pe drum are frezoane (frisoane) si chestia aia….cum ii zice? ….la sange…tensione mare!!! M-am stricat de ras cand am vazut filmuletul!!! Astia sunt votacii pisdilici…niste gunoaie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ