De rasul curcilor: Cum pregatesc muncitorii asfaltarea la Gherla (VIDEO)

1750
2
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Imagini demne de cascadorii rasului au fost filmate pe strada Gelu din Gherla. Un gherlean a inregistrat, cu telefonul mobil, doi muncitori care se chinuiau, de-a dreptul, sa scoata apa dintr-o groapa care urma sa fie plombata.

Pana aici nimic neobisnuit, insa metoda folosita de cei doi muncitori (cel mai probabil angajati ADP Gherla) ne aduce aminte de vremurile cand nu aveam griji, insa aveam 3-4 anisori si ne jucam cu lopatica si cu galetuta in nisip. Cei doi muncitori, binevoitori de altfel, au primit sarcina de a plomba, intr-un final, strada Gelu care arata mai rau decat drumul judetean Santioana – Taga.

Din nefericire, muncitorii nu au fost dotati cu sculele adecvate, motiv pentru care au inceput o munca de sisif si s-au chinuit cu o lopata si o galetuta de smantana sa scoata cativa litri de apa din groapa respectiva. Si cum spune vorba „unde-s doi puterea creste” – un muncitor punea apa in galetuta, iar celalalt o arunca in canalul din zona.

Din pacate, aceasta nu a fost o gluma de 1 Aprilie. Asa se lucreaza la Gherla, dar si in alte orase din tara. Munca multa, munca proasta, bani aruncati pe fereastra si lucrari de proasta calitate – motiv pentru care o parte dintre romani incep lucrul la ora 8 si il termina cand vine concediul.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Le dau io solutia problemei. Sa incerce sa impinga apa afara din groapa…..sigur o sa dea rezultat!!! 🙂

  2. din pacate Gherla 4 ani nu a avut primar insa din fericire pentru noi avem cei mai competenti si profesinisti din galaxie asa numitul ADP care taie frunze la caini cu 50 de angajati

LĂSAȚI UN MESAJ