casa selena dej
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWSDin OrasEveniment

DEJ | La doar 18 ani a reuşit „performanţa” de a fi prins de poliţişti de TREI ori la volan, deşi nu are permis de conducere

ACTUALIZARE: Tânărul de 18 ani, reţinut de poliţiştii dejeni pentru conducere fără permis, a fost arestat pentru 30 de zile.


Poliţiştii Biroului Rutier Dej au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani, din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa-Năsăud, care a fost depistat conducând a treia oară fără permis de conducere.

La data de 15 mai, în jurul orei 14.00, poliţiştii Biroului Rutier Dej au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Vasile Alecsandri, din municipiul Dej, neavând permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul mai este cercetat în alte două dosare penale, pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni, respectiv conducerea unui vehicul fără  permis de conducere.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii rutieri au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului respectiv, urmând ca la expirarea perioadei de reţinere, acesta să fie prezentat în faţa judecătorului pentru drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Articole Similare

4 Comentarii

  1. o dat domnu … si sper ca e vorba de Madalin Junior .era sa intre in mine in plin sambata dupa masa in fata la cdp…FELICITARI POLITIA ROMANA . tot respectu.

  2. marii soferi si abia stau pe picioare de flamanzi ce is..sper sa isi primeasca pedeapsa care il astepta demul si sa nu ii deie cu arest la domiciliu pt ca a facut multe greseli a amenintat lumea accidente .

  3. dupa fapta si rasplata la racoare cu el macar 10 pt ca e inconstient morău putea ucide cu autovehiculul pe oricine ca nu are carnet de conducere .
    Sper si sunt sigur ca vei ajunge fetița pușcăriei ! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close