casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 

Dejul LIVE


Camera instalata cu ajutorul Tipografiei Marian. 

Camerele IP cu care Dejeanul.ro transmite imaginile video sunt amplasate pe spatiul public al municipiului Dej si respecta legislatia in vigoare. Pentru  o vizualizare optima, va recomandam accesarea acestei pagini cu INTERNET EXPLORER. Deoarece aceste pagini sunt in faza de testare, in cazul in care functionarea uneia dintre camere se opreste, faceti un REFRESH al paginii.

16 Comentarii

  1. bai ciumegilor voi stiti ca noi ne bucuram ca vedem Dejul pe aceste camere bineinteles vorbesc de noi cei de afara ( AUSLAND)….!!!!!

  2. e placut sa ti vezi orasul cind esti plecat in strainatate
    aceasta cladire este LICEUL MIHAI EMINESCU MIC

  3. mai ,mai ,ce avem noi aici ,am intrat in ocident ,si nu stiam ce cladire e acea ,credeam ca e primaria si asteptam sa iasa primarul afara sa-i zic ca m-am inecat in noroi pe dealul sfantul petru.e de ras nu?

  4. ar msi trebui puse camere si in alta parte a orasului ca sa vedem si noi orasu msi detaliat chiar asa domnilor faceti pentru noi dejeni treaba asta

  5. Ai dreptate Stefan ,mai detaliat este pe dealul Sfantu Petru ,cum isi schimba oamenii cizmele de cauciu cand ajung de pe deal al sosea ,sau cum ramane masina jumatate in noroi si trebuie sa chemi ajutoare sa o scoata de acolo ,sau cum vacile se plimba prin cartier ca la ele acasa si multe altele .

  6. Ar mai trebui niste camere de supraveghere si la cîteva treceri de pietoni din oras, pentru siguranta dejenilor si a orasului.

Close
Close