Dejenii au avut parte de lectii gratuite de prim-ajutor in cadrul Caravanei „Fii pregatit” – VIDEO

1663
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Caravana “Fii pregătit!” a Departamentului pentru Situatii de Urganta a ajuns astazi la Dej, fiind amplasata in Piata Bobalna, unde va ramane pana la ora 17. In cadrul acesteia,personalul ISU Cluj a organizat cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite  includ prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.

Aceasta este al doilea an când Caravana “Fii pregătit!” pornește la drum, pentru cursuri de instruire a populației. În următoarele patru luni, Caravana va ajunge în 38 de localități.

După oprirea din judetul Cluj, Caravana “Fii pregătit!” va ajunge în luna mai, la Satu Mare și Tășnad în zilele de 27 și 28 mai.

La Dej, cei mai interesati au fost copiii scolilor si gradinitelor din oras, care profitand de programul Scoala Altfel, au participat astazi la o lectie de prim-ajutor oferita de specialistii care au insotit Caravana.

 

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ