Dejenii nu au apă nici la această oră. Reprezentanţii Companiei de Apă spun că au anunţat populaţia

7710
3
DISTRIBUIȚI

Apa nu curge la robinete nici în această dimineaţă la robinetele din Dej. La aproape 24 de ore, Compania de Apă, prin firma pe care a contractat-o să intervină la conducta Bunesti-Nima, nu a rezolvat problema. Iar asta, deşi în cursul serii trecute s-a anunţat că alimentarea cu apa va fi reluată până cel târziu în această dimineaţă.

Pe site-ul Companiei de Apă este precizat acum că apa va curge la robinetele dejenilor în cursul zilei de azi. Nu se ştie, însă, la ce oră.

Mai mult, Departamentul de Comunicare & Clienţi ai CASS a lăsat un comentariu pe Dejeanul.ro, prin care explică situaţia şi notează că populaţia a fost anunţată cu privire la aceste lucrări „conform obligaţiilor contractuale şi legale”.

Nu ştim ce înseamnă acest lucru, însă ştim sigur că dejenii nu au fost anunţaţi că vor rămâne fără apă. De asemenea, au avut de suferit şi antreprenorii din Dej care nu şi-au putut desfăşura activitatea în condiţii normale. La fel, nici aceştia nu au ştiut de lucrările la conductă de apă.

Pe această cale, informăm Compania de Apă Somes SA că nu este îndeajuns să posteze un anunţ pe site-ul lor şi să considere că astfel au anunţat populaţia. Iar asta, deoarece oamenii nu stau zilnic pe site-ul Companiei de Apă. Astfel de lucrări trebuie anunţate în presa locală (online, radio, TV), precum si alte metode offline.comentariu apa

La această oră, zeci de dejeni stau la rând la izvoarele din oraş pentru a procura apă potabilă.

Primăria Dej şi Detaşamentul de Pompieri Dej furnizează, la această oră, apă potabilă în şcolile şi grădiniţele din Dej.

Urmare a unor dificultăți neprevazute în executarea lucrărilor de cuplare a unor rețele noi la rețeaua existentă, lucrări executate de firma Boccardo în zona Bunești-Nima, Compania de Apă SOMEȘ S.A. anunță, cu regret, că întreruperea neașteptată a furnizării apei în unele zone din municipiul Dej și localități periferice, se prelungește.

Zonele afectate de întreruperea apei în municipiul Dej sunt:

  1. Cartierele: Mulătău, Ocna Dej, Dealu Florilor;
  2. Străzile: Mihai Viteazu, Valea Codorului, Valea Jichișului, Crângului;

Zonele în care alimentarea cu apă se va efectua cu presiune scăzută sunt:

  1. Zonele joase din municipiul Dej;
  2. Localitățile: Cudrioara, Cășei, Câțcău, Vad;

În prezent, personalul Companiei de Apă SOMEȘ S.A. de la sediul central și Sucursala Dej acordă asistența constructorului în găsirea unei soluții tehnice care să permită reluarea furnizării normale a apei în zonele afectate, în cursul zilei de azi, 7 decembrie.” se arată pe site-ul companiei.

Dejenii nu mai au de unde cumpăra apă. Magazinele alimentare au rămas fără stocuri

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Asta ar trebui sa se lase cu niste demisii din cadrul conducerii daca au un gram de verticalitate sau cu niste demiteri din functii

  2. Ar trebui sa fie dat afara cel responsabil cu situatia actuala.La ce se mai incapatatneaza sa branseze ceva ce nu rezista?Renuntati si faceti treaba asta vara ca oamenii normali nu in decembrie pe o asa vreme.

  3. Sa-i ia dracu pe cei de la „Somes” S.A. si pe cei care nu sunt in stare sa-si faca treaba. Cum este posibil ca in anul 2017 sa nu dai apa la 40.000 de oameni. Nu demisii trebuiesc, puscarie trebuie sa faca cei responsabili!

LĂSAȚI UN MESAJ