Dejenii nu mai au de unde cumpăra apă. Magazinele alimentare au rămas fără stocuri

4188
5
DISTRIBUIȚI

ACTUALIZARE:

ULTIMA ORĂ – Compania de Apă sistează complet alimentarea cu apă a Dejului. VEZI până când

 

Criza apei din Dej a golit magazinele alimentare de apa îmbuteliată (plată şi minerală). Compania de Apă Somes SA nu a anunţat că vor fi lucrări la conductele care alimentează oraşul Dej cu apă, motiv pentru care dejenii nu au putut să îşi facă rezerve.. Aceştia au luat cu asalt magazinele, iar acum pe rafturile magazinelor nu mai există apă îmbuteliată. Singura soluţie, în acest moment, o reprezintă izvoarele din oraş.

Urmare a unor dificultăți neprevazute în executarea lucrărilor de cuplare a unor rețele noi la rețeaua existentă, lucrări executate de firma Boccardo în zona Bunești-Nima, Compania de Apă SOMEȘ S.A. anunță, cu regret, că întreruperea neașteptată a furnizării apei în unele zone din municipiul Dej și localități periferice, se prelungește.

Zonele afectate de întreruperea apei în municipiul Dej sunt:

Cartierele: Mulătău, Ocna Dej, Dealu Florilor;
Străzile: Mihai Viteazu, Valea Codorului, Valea Jichișului, Crângului;
Zonele în care alimentarea cu apă se va efectua cu presiune scăzută sunt:

Zonele joase din municipiul Dej;
Localitățile: Cudrioara, Cășei, Câțcău, Vad;
În prezent, personalul Companiei de Apă SOMEȘ S.A. de la sediul central și Sucursala Dej acordă asistența constructorului în găsirea unei soluții tehnice care să permită reluarea furnizării normale a apei în zonele afectate, în cursul zilei de azi, 7 decembrie.” se arată pe site-ul companiei.

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Poate nu 40000, dar 10, 15000 de dejeni ar trebui să facă plângeri scrise și astfel pe viitor poate o sa se pună cu mai multă grijă șefii la compania de apă, pe criterii de competență și nu de…

  2. ba jegule toni aici oamenii tai din consiliul judetean au dat contractul,adica pnl,usr,udmr,pmp.

LĂSAȚI UN MESAJ