casa selena dej
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Din Oras

Diseminare finală a proiectului European „Erasmus+” la Școala Gimnazială “Avram Iancu” din Dej

Proiectul de parteneriat strategic între școli: ”Developing inter and trans curricular skills for 21-st century”, prin programul ”Erasmus+”, s-a încheiat cu activitatea de diseminare finală organizată joi, 18 octombrie 2018.

Acest proiect a inclus 8 şcoli din 6 ţări: Spania, Italia, Grecia, Polonia, Turcia şi Romȃnia şi a fost coordonat de Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Dej.

Un număr generos de materiale didactice constând în: proiecte de lecție, teste cu caracter inter și transcurricular, proiecte educative, articole științifice despre educație și evenimente de învățare cu caracter transcurricular au fost prezentate publicului format din profesori și directori ai școlilor din comunitatea regională locală. Resursele didactice realizate în cadrul proiectului sunt puse la dispoziția publicului interesat prin intermediul unei platforme de internet, realizată pe  parcursul realizării proiectului:” http://teaching21.com”. 

Evenimentul s-a bucurat de susținerea Primăriei Dej pe tot parcursul celor doi ani de la debutul său. Domnul primar Costan Morar și domnii consilieri municipali Gheorghe Gíurgiu și Laura Boian au participat la activitatea de diseminară finală și au sprijinit logistic, multiplele acțiuni de implementare ale proiectului de pe parcursul celor doi ani.

 Echipa de proiect, formată din profesorii: Diana Rafa (coordonatoarea proiectului), Herineanu Daniela, Pop Livia, Stroia Armanda, Cîmpean Laura, Dascălu Cristina, Varga Nicoleta, Lador Iulia, Dunca Marilena, Sălătioan Mihaela, Baciu Adrian, mulţumeşte tuturor  colaboratorilor săi pentru implicare în implementarea proiectului. Aceştia au contribuit la susţinerea de  lecții demonstrative cu elevii, la pregătirea unor piese de teatru, la organizarea de concursuri, la elaborarea de materiale pentru publicare şi pentru expoziții, oferindu-şi experienţa în slujba celui mai frumos lucru din viața oamenilor: educația.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Coordonatoarea proiectului sta in randul 2! In fata, directoarea scolii si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close