A doua zi de sărbătoare la Dej! Astăzi îi vei putea vedea pe WHAT’S UP, ANTONIA, VIȚA de VIE și HOLOGRAF

5275
1
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Cea de a doua zi a evenimentelor, 22 iulie, a debutat la ora 10 la Galeria de Artă cu  Sesiunea de comunicări ştiinţifice „Cultura populară someşeană”, moderator prof. univ. dr. Zamfir  Dejeu, Expoziția de pictură: „Retrospectivă Elena Szervaczius” , prezintă prof. dr. Loredana Tomșa, Expoziţia de carte „Cultura populară someşeană”, organizator Biblioteca  Municipală Dej și Expoziţia de fotografie „Dejul în imagini de colecție”, organizator   Centrul Național de Informare  și Promovare Turistică.

Programul de sărbătoare a continuat sâmbătă, de la ora 12: 00 , cu tradiționalele “Nunți de aur “ în Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej.

Ziua de sâmbătă va continua în Piața Bobâlna de la ora 16:30  cu spectacole de karate, dans modern, de societate si recitaluri de muzică pop, dance, folk şi rock, protagonişti fiind Clubul „Budokan Ryu”, trupa „Delir”, Clubul Latino Angels, Claus şi Alex,  Magic Star, Garage Band, Magic Star Junior, Marin şi Petra Grad, ReBeLe, Senpai, Deona Roman, trupa „Reward” și Emanuel Cîrstea.

De la ora 21:00, vor susține concerte WHAT’S UP,  ANTONIA, VIȚA de VIE și HOLOGRAF.     

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ