„Dragonii Transilvani” Dej au un nou comandant | Ceremonia de predare-primire a comenzii unitatii de elita a Infanteriei Romane – VIDEO

9760
0
DISTRIBUIȚI

Joi a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii Batalionului 811 Infanterie „Dej”. Astfel, comanda „Dragonilor Transilvani”, o unitate militara de elita cu multiple misiuni internationale, a fost preluata de locotenent colonel Adrian Burlacu, de la loctiitorul comandantului, locotenent colonel Pop Dan.

La ceremonie a participat comandantul Brigazii 81 Mecanizata din Bistrita, care a si citit ordinul de numire in functie a noului comandant si care de asemenea a realizat predarea comenzii si a Drapelului de Lupta a Batalionului 811 Infanterie „Dej”. La festivitatea de astazi au mai participat primarul Costan Morar, comandanti de unitati apartinand brigazii si a altor unitati din localitate, dar si alte oficialitati din oras.

armata dej dragonii transilvaniIMG_0527Lt. col. Adrian Burlacu are o bogata experienta militara, fiind un veteran al teatrelor de operatii si indeplinind diferite alte functii in unitati de operatii speciale.

„Ii dorim pe aceasta cale mult succes in cariera alaturi de „Dragonii Transilvani”, au declarat reprezentantii unitatii militare din Dej.

 

DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ