casa selena dej  
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWS

DUPA ANI SI ANI! | Semnalele acustice si luminoase de la intrarea in Dej, puse in functiune – VIDEO

Dupa multi ani de asteptare si tot atat de multe promisiuni, autoritatile au reusit in sfarsit sa rezolve problema trecerii de nivel cu calea ferata de la intrarea in Dej.

La mijlocul lunii iulie au inceput lucrarile de instalare a semnalelor acustice si luminoase la trecerea de cale ferata de pe strada Valcele, iar in cursul zilei de ieri, acestea au fost puse in functiune.

Soferii care tranziteaza Dejul pe strada Valcele nu vor mai fi nevoiti sa opreasca la calea ferata pentru a se asigura la fiecare trecere, asa cum faceau pana acum, in ciuda faptului ca traficul feroviar in zona era destul de rar. Acest lucru „reusea” pana acum sa formeze pe drumul national coloane de masini chiar si kilometrice uneori, in special la final de saptamana, atunci cand traficul rutier era mai intens.

Captură de ecran din 2018.08.17 la 09.52.03Semnalele acustice si luminoase au fost instalate la Dej dupa ce alesii au modificat o lege privind regimul drumurilor, care prevede sanctiuni dure pentru administratorii cailor ferate care nu instaleaza bariere sau semibariere cu semnalizare acustica si optica la trecerile la acelasi nivel cu calea ferata ale tuturor drumurilor internationale si ale drumurilor nationale care prezinta un grad ridicat de risc de producere a accidentelor rutiere.

 

 

Articole Similare

5 Comentarii

  1. Degeaba. Daca acel semn de oprire este mentinut legal tot trebuie sa opresti si sa te asiguri.

  2. daca semnul STOP se afla acolo, roata masinii trebuie sa stea,deci mare lucru nu au facut. Ganditi-va la cursantii scolilor de soferi, ce le va spune instructorul?

  3. Are omul dreptate. Avem semnul stop care te obliga sa oprești și avem trecere peste calea ferata semnalizat. E noaptea mintii. Tâmpiți pana la capăt. E adevărată vorba ca cine e prost de mic când e mare „numa se joaca”. Și sa mai spună cineva ca avem noi ceva cu ei

  4. xyz
    Degeaba. Daca acel semn de oprire este mentinut legal tot trebuie sa opresti si sa te asiguri

    Mai trebuie sa taie panglica ITU, si poate dupa se ia semnu jos

  5. pt. xyz. esti prost sau nu ai permis..citeste putina legislatie rutiera si apoi comenteaza,,daca semnalele luminoase sunt in functiune cu lumina alba ..nu mai opresti..de asta sunt atatea cozi in giratorii..ai multe rude………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close