casa selena dej      
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Din Oras

Elevii de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej, încep anul în noile săli de clasă – FOTO

Începând de astazi,  elevii și profesorii Colegiului Național „Andrei Mureșanu” Dej, beneficiază de noile condiții oferite de proiectul  pe fonduri europene ” Reabilitare Colegiu Andrei Muresanu Dej”, implementat de Primăria Municipiului Dej, în cadrul instituției de învățamânt dejene.

În valoare de aproximativ 18,5 milioane lei, proiectul a fost finanțat în data de 29.11.2010, a avut ca perioada de implementare 38 de luni, termenul de finalizare fiind 28.01.2014.

În cadrul investiției  clădirea principală a fost refațadizată, și a fost extinsă cu un nou corp de clădire în care funcționează:

– 15 săli de clasă

– 5 laboratoare

– 2 cabinete de limbi moderne

– bibliotecă

– sală de lectură

– cabinet medical

– sala de sport cu vestiare

– sala pentru concursuri

– depozite material didactic

„Deși perioada de implementare a proiectului este sfârșitul lunii ianuarie, am făcut tot ce a depins de mine, ca după vacanța de iarnă, elevii să-și reânceapă cursurile în noile săli de clasă , laboratoare și cabinete. Inaugurarea obiectivului o vom realiza în cursul primăverii, moment în care vom marca finalul celei  mai mari investiții pe fonduri europene, în învățământ, din Transilvania, la  aproximativ 3 luni , de la inaugurarea unui alt proiect de anvergură „ Modernizare și extindere Liceul Alexandru Papiu Ilarian”, subliniază primarul Municipiului Dej, Morar Costan.

_DSC1729 _DSC1737 _DSC1742 _DSC1755 _DSC1763 _DSC1768 _DSC1773

 

Articole Similare

6 Comentarii

  1. Elevii sa-si dea silinta sa invete pe masura conditiilor create.Felicitari tuturor celor implicati in proiect.

  2. sunt curioasa ca la liceul technologic cand o sa fie asa modern ca la cele doua institutii cum este andrei muresanu, sau la papiu?

  3. Un monstru de cladire fara gust,inutila si total neadaptata la arhitectura dejeana. Pacat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close