casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWSSocial si Cultura

Elevii Şcolii Gimnaziale Nireş s-au alăturat unei ample campanii de ecologizare (FOTO)

Şcoala Gimnazială Nireş, împreună cu structura Şcoala Primară Sânmărghita a acceptat provocarea din proiectul „Ziua Bună! Ziua voluntarilor mici!”, proiect propus de Asociaţia Tasuleasa Social şi partenerii lor.

Provocarea voluntarilor mici a fost de a aduna 1-2 saci cu deşeuri din plastic, în vacanţa Sărbătorilor Pascale.

Acţiunea a avut un mare impact pozitiv, implicând în jur de 240 elevi, părinţi şi cadre didactice în acest program de voluntariat.

Elevii, părinţii şi cadrele didactice din comună Mica au creat o puternică echipa de ecologizare a habitatului în care locuiesc reuşind să colecteze în jur de 300 saci cu deşeuri.

Dorim să continuăm acţiunea de ecologizare a zonei noastre, tocmai pentru a păstra un mediu curat, sănătos ,dezvoltând astfel curajul civic în rândul elevilor atât prin implicarea lor în probleme sociale și de mediu cât şi prin responsabilizarea acestora.

Următorul proiect în parteneriat Scoala Gimnaziala Nires şi Primăria Comunei Mica urmăreşte ecologizarea zonei prin adunarea deşeurilor din plastic, carton şi hârtie! Prin acţiunea noastră nu am salvat încă planeta, dar suntem cu un pas mai aproape! Mulţumim tuturor pentru implicarea în acest proiect şi îi aşteptăm pe toţi şi în proiectele următoare! Felicitări tuturor!” a declarat pentru Dejeanul.ro directorul Mirela Bereczki.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close