Femeie arsa, dusa cu elicopterul de la Dej la Bucuresti. Se ia in calcul orice varianta – VIDEO

6229
3
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Caz dificil pentru autoritatile din Dej. O femeie in varsta de 35 de ani din localitatea Osorhel, comuna Bobalna, a ajuns azi noapte la Spitalul Municipal Dej cu arsuri pe mai mult din jumatate din corp. Desi la inceput totul parea un accident casnic nefericit, dupa declaratiile rudelor femeii, s-ar putea ca turnura anchetei sa se schimbe si sa se afle ca defapt la mijloc ar fi putut fi o tentativa de omor. Doar ancheta politistilor va stabili acest lucru.

Incidentul a fost semnalat la 112 azi noapte putin dupa ora 2. Un echipaj SMURD de la Dej s-a deplasat la locuinta femeii si a transportat-o cu arsuri la spitalul din Dej. Fiind inca constienta, femeia le-a declarat medicilor ca in momentul in care a vrut sa aprinda focul in soba, ar fi aruncat benzina, iar din cauza vaporilor, s-a produs o deflagratie in urma careia flacarile i-au cuprins intreg corpul. In aceasta dimineata, medicii de la Dej au solicitat un elicopter SMURD care a transportat-o pe femeie la Spitalul de Arsi din Bucuresti, in stare grava, de inconstienta. Tot in aceasta dimineata, rudele femeii au aflat de incident, dar sunt de parere ca lucrurile ar sta cu totul in alt mod. Mama femeii ne-a spus ca aseara, ginerele ei nu a dormit acasa, ci intr-o anexa din locuinta sa, lasandu-si copiii in casa cu mama. Mai mult decat atat, fiul mijlociu, in varsta de 4 ani, i-ar fi spus ca tatal sau ar fi stropit-o pe femeie cu benzina dupa care i-a dat foc. Soacra barbatului spune ca acesta este in stare de asa ceva, avand in vedere ca in trecut a mai amenintat-o ca ii da foc, iar in casa lor, bataile erau la ordinea zilei. Vecinii sunt retinuti cu privire la cele intamplate in locuinta celor doi soti, desi aseara au auzit certuri. Astazi, politistii s-au autosesizat si au efectuat cercetari la casa familiei respective, urmand sa stabileasca cu exactitate daca totul a fost un accident sau zvonurile conform carora femeia ar fi fost incendiata de sot se confirma.

ACTUALIZARE: In urma audierilor, s-a stabilit ca barbatul nu este vinovat de incendierea femeii. Intr-adevar intre cei doi, aseara, a izbucnit o cearta din cauza ca niciunul nu a aprins focul in soba. In acel moment, femeia infuriata a luat un PET cu benzina, iar in momentul in care a stropit lemnele, s-a stropit accidental si pe haine. Cand a aprins chibritul, flacarile i-au cuprins hainele, provocandu-i arsuri. Cel care a sunat la 112 a fost chiar sotul femeii, care dupa ce medicii i-au preluat sotia, a plecat acasa la soacra lui pentru a dormi intr-o anexa.

 

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ