casa selena dej      
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
BREAKING NEWSDin Oras

Festivalul Luminii, sambata, in Parcul Mare din Dej

Sâmbătă, 27 octombrie începând cu ora 18, Parcul Mare va găzdui un eveniment organizat de Cercetașii Dejeni, și anume Festivalul Luminii.

Evenimentul este răspândit la nivel național de către membrii Organizației Naționale „Cercetașii României”, având ca scop comun încurajarea comunității să redescopere frumusețea lucrurilor mărunte. Festivalul Luminii (www.facebook.com/festivalul.luminii) este un alt fel de festival, este un spațiu de manifestare artistică, o atmosferă unică creată printr-un decor aparte.

Începând cu ora 18, Parcul Mare din Dej va fi luminat doar de gulguțe – cutiuțe pentru lumânări realizate din hârtie reciclată. Mesajul transmis de cercetași face referire la farmecul lucrurilor simple din jur, care adesea trec neobservate în graba și stresul zilnic.

Așadar, cercetașii vă invită să petreceți câteva ore de liniște, plimbându-vă printre gulguțe, ascultând live ritmurile muzicii folk, admirând decorațiunile creative, expozițiile și jongleriile cu foc sau pur și simplu lăsându-vă surprinși de magia cu iz de joc a serii.

În cadrul Festivalului, cercetașii dejeni vor desfașura o campanie de înscriere de noi membri ! Așteptăm să ni se alăture 20 de tineri din clasele a VI și a VII –a, dornici de a descoperi o lume nouă, plină de provocări și distracție !

Un alt element, ce oferă un surplus de valoare, este că în organizarea Festivalului Luminii se implică elevi cu vârste între 14 – 18 ani. Cercetașii cred în educația prin acțiune, așa că tânăra echipă a avut șansa să experimenteze procesul de gestionare a unui eveniment de amploare. Prima etapă a fost scrierea unui proiect de finanțare, încheiat cu succes alături de partenerul principal, Lidl!

Activitatea face parte din programul Implicat în comunitate, defășurat de Organizația Națională „Cercetașii României” și finanțat prin programul de granturi Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close