publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWStimp liber si divertisment

Film de dragoste, de Valentine’s Day, la cinematograful din Dej

Cu ocazia sărbătorii Valentine’s Day, Primăria Dej a anunţat că mâine, 14 februarie, la sala multimedia 3D va rula filmul de dragoste „The Fault în Our Stars”. Filmul va rula de două ori: de la ora 17 şi de la ora 20.

Biletele pot fi procurate din incinta Librăriei Municipale Dej de marţi până sâmbătă, în intervalul orar 08 – 16, cu maxim o zi înainte de rularea fimului sau cu o oră înaintea rulării flmului.

Biletele se vând în limita locurilor disponibile. Accesul în sala cu mâncare şi băuturi alcoolice este interzis. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi.


Deși un medicament miraculos i-a prelungit viața, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se știe a fost „în fază terminală”. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind și el de aceeași boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărțind același farmec și același simț al umorului, Hazel și Gus încep o cursă contra-cronometru în care învață ce înseamnă să iubești.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close