Film de dragoste, de Valentine’s Day, la cinematograful din Dej

1391
0
DISTRIBUIȚI

Cu ocazia sărbătorii Valentine’s Day, Primăria Dej a anunţat că mâine, 14 februarie, la sala multimedia 3D va rula filmul de dragoste „The Fault în Our Stars”. Filmul va rula de două ori: de la ora 17 şi de la ora 20.

Biletele pot fi procurate din incinta Librăriei Municipale Dej de marţi până sâmbătă, în intervalul orar 08 – 16, cu maxim o zi înainte de rularea fimului sau cu o oră înaintea rulării flmului.

Biletele se vând în limita locurilor disponibile. Accesul în sala cu mâncare şi băuturi alcoolice este interzis. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi.


Deși un medicament miraculos i-a prelungit viața, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se știe a fost „în fază terminală”. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind și el de aceeași boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărțind același farmec și același simț al umorului, Hazel și Gus încep o cursă contra-cronometru în care învață ce înseamnă să iubești.

DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ