Furnizarea gazelor va fi sistată miercuri pe mai multe străzi din Dej şi în Cuzdrioara şi Mănășturel (P)

2953
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

La solicitarea Transgaz, serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, 13 septembrie, în localităţile Dej (parțial), Cuzdrioara și Mănășturel

Delgaz Grid va sista serviciul de distribuţie a gazelor naturale miercuri, 13 septembrie, începând cu ora 08.00, în municipiul Dej (str. Bistriței, str. Uriului, str. Ceferiștilor, str. Triajului) și localitățile Cuzdrioara și Mănășturel la solicitarea companiei Transgaz, care va efectua lucrări specifice de modernizare la sistemul de transport al gazelor naturale.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

  • 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
  • 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ