Furt in vestiarele de la Toroc | Camerele de supraveghere, NEFUNCTIONALE

12397
4
DISTRIBUIȚI
foto arhiva

Administratorii Parcului Balnear Toroc demonstreaza ca nu stiu sa isi respecte clientii cu adevarat. Desi in momentul in care platiti banii pe bilet si treceti pragul bazei de agrement v-ati simti in siguranta, in special datorita camerelor de supraveghere care impanzesc zona, trebuie sa stiti ca nu este deloc asa, si ca responsabilitatea pazirii lucrurilor de valoare va apartine in totalitate.

A simtit-o pe propriea piele astazi o femeie care a mers sa se relaxeze la Parcul Balnear Toroc. Telefonul acesteia, unul deloc ieftin, a disparut din vestiarul bazei de agrement. Pagubita a anuntat politia si s-a gandit ca va fi floare la ureche pentru oamenii legii sa gaseasca hotul, avand in vedere ca o camera de supraveghere este amplasata strategic in vestiarul respectiv. In momentul in care politistii au ajuns la Toroc, au avut parte de o surpriza neplacuta. Desi ne aflam in plin sezon estival si numarul turistilor de la Toroc este in aceasta perioada mai mare ca oricand, camerele de supraveghere sunt nefunctionale de ceva vreme. Si cu toate ca acolo s-a investit in acest an peste 1 milion de euro pentru reabilitare,  nimeni nu s-a gandit ca ar trebui repuse in functiune si camerele de supraveghere, daca nu pentru sprijinirea politiei in identificarea autorilor unor posibile infractiuni, macar pentru siguranta turistilor.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Chira Claudiu administratorul de la Toroc si primarul Morar Costan un cuplu letal pentru orasul nostru. Vor mai fi surprize mari cu acești doi Cacialmiști primul la poker si cu încasările de la Toroc si celălalt cacialmist cu speranțele oamenilor …..trebuie mult popcorn anul acesta

  2. Minunat!!! Sa fiți siguri ca se întâmpla si la case mai mari, dar nu e de acceptat as aceva la investițiile astea, deci toate bunurile sa fie subacvatice si rezistente la sare, iar bichinii cu buzunare multiple.

  3. La Toroc a fost un afis prin care clientii erau anuntati ca administratorul nu raspunde de nimic (furt, intoxicatie, infectie, etc.) in fata clientilor. Intri ca in jungla, scapa cine poate.

LĂSAȚI UN MESAJ