Grădinița din Viile Dejului a fost renovată. Vezi cum arată acum (FOTO)

3441
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Copiii care frecventează grădinița din Viile Dejului beneficiază de condiții mai bune pentru desfășurarea activităților, datorită unor lucrări de renovare care s-au efectual în cadrul unității, de către Primăria Municipiului Dej.

Finalul lucrărilor a fost marcat astăzi, când alături de cadrele didactice și copii au fost prezenți primarul municipiului Dej, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan, inspectorul școlar de specialitate pentru învățământul primar și preșcolar pentru limba maghiară, Batiz Elly precum și consilierii locali, Kovrig Anamaria și Varga Lorand.

Lucrările au constat în refacerea totală a acoperișului, grădiniței, amenajarea spațiilor interioare prin reparații și zugrăvire.

În cadrul întâlnirii copiii de la secția maghiară, coordonați de educatoare, au susținut un moment artistic.

Este foarte important ca toti copiii din unitățile de învățământ dejene, să beneficieze de condiții optime de pregătire. În acest sens am intervenit prin lucrări și la grădinița din Viile Dejului, lucrări care le vom continua în primăvara anului viitor la exterior prin izolare și fațadizare. Astfel de lucrări vor avea loc și la grădinița din Ocna Dej, unde în acest an s-a intervenit pentru refacerea acoperișului.” a declarat primarul Morar Costan.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ