Iarna s-a întors! Ninsoare şi frig la Dej în această dimineaţă (VIDEO)

4125
1
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Iarna s-a întors la Dej! În această dimineaţă, dejenii care au ieşit din casă au fost surprinşi de ninsoarea abundentă şi frigul specific iernii. Deşi suntem la sfârşitul lunii martie, fenomenul cunoscut ca şi „Zăpada Mieilor” şi-a făcut apariţia.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o informare de intensificări ale vântului, ninsori în zona montană, respectiv precipitații mixte în Maramureș și Transilvania.

Conform meteorologilor, în intervalul 19 martie, ora 20:00 — 20 martie, ora 17:00, în zonele de munte, mai ales la altitudini mari, temporar vor fi precipitații sub formă de ninsoare, iar vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze de 55 — 65 km/h, iar pe creste va depăși 80 km/h, viscolind și spulberând zăpada.

Totodată, unele intensificări ale vântului se vor semnala în după-amiaza zilei de luni, 20 martie, și în sud-vestul teritoriului. În vestul, centrul și nordul țării, temporar va ploua, iar în Maramureș și Transilvania trecător vor fi precipitații mixte.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ