Imaginile care au şocat România! Un tânăr şi-a pus pitbull-ul să masacreze un alt câine (VIDEO)

5295
5
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

O înregistrare video șocantă provoacă indignare în online-ul românesc. Un tânăr a fost filmat în timp ce își pune pitbull-ul să atace un alt câine. Individul și prietenii săi lovesc și ei, fără milă, câinele care e atacat de pitbull.

Înregistrarea de un minut și jumătate a apărut pe Facebook, iar cel care a postat-o spune că pitbull-ul aparține unui tânăr din județul Arad, care s-ar numi Stepan Ionel și care ar fi din comuna Buteni.

Pe internet, în unele postări se afirmă că stăpânul pitbull-ului nu e la prima faptă sângeroasă. El și-ar fi antrenat animalul să atace câini și pisici. De altfel, a fost postată și o fotografie a arădeanului alături de pitbull-ul său plin de sânge, foarte probabil, la finalul unei lupte.

ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE!

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Asemenea comportament duce lasuspiciunea existentei unei stari pdihopatologice. Trebuie amendat sau tratat, iar cainele, da, eutanasiat.

  2. Probabil ca rade de cei care nu suporta sa vada asemenea imagini, dar nu noi suntem bolnavi.

  3. OFF TOPIC:dar de caiini aia(maidanezii) care musca oameni (adulti ,copii)cine se ocupa.? cand e muscat un om de catre un maidanez de ce nu se face atata tam-tam?.cand nici pe trotuar nu mai poti circula ca na e teritoriul lor. cat ai de umblat prin spitale si prin farmacii si cate costuri implica aia nu vedeti. nu vedeti pana nu patiti .a ajuns orasul codru.umblam prin oras printre maidanezi ca si in codru printre lupi.primare fa bine si rezolva ca nu caiini iti dau votul

LĂSAȚI UN MESAJ