Încă un bărbat acuzat de o tâlhărie la Dej a fost reţinut pentru 24 de ore

3130
0
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

La data de 17 iunie a.c. polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat și reținut pentru 24 ore, cel de al doilea bărbat, de 39 ani din Târnăveni, județul Mureș, cercetat  pentru săvârșirea infracţiunii de „tâlhărie”.

Ulterior reținerii, față de bărbat a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 16 martie un bărbat de 76 ani din comuna Chiuiești, județul Cluj a sesizat Poliția despre faptul că, în 10 martie a.c. ar fi fost transportat spre domiciliu cu un autoturism în care se aflau mai multe persoane necunoscute care     l-au agresat și i-au sustras un portofel în care avea bani.

Victima a relatat că în jurul orei 11.30, în timp ce se deplasa pe strada Mărășești din municipiul Dej, în dreptul său a oprit un autoturism în care se aflau mai multe persoane ce au afirmat că îl cunosc și s-au oferit să-l transporte la domiciliu.

Acesta a urcat în acest autoturism, a intrat în vorbă cu ocupanții acestuia, spunând că este din Chiuiesti, iar șoferul autoturismului i-a zis că acolo merg și ei.

În momentul în care autoturismul a ajuns între localitățile Urișor și Cășeiu, șoferul a virat pe un drum lăturalnic pe un teren viran, unde doi dintre ocupanții autoturismului ar fi imobilizat persoana vătămată, iar șoferul i-ar fi sustras din buzunar portofelul în care se afla o sumă modică de bani, apoi l-au abandonat în câmp.

În 4 aprilie a.c. polițiștii au identificat și reținut un bărbat de 31 de ani din Târnăveni, județul Mureș, arestat ulterior pentru 30 zile, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Cel de al doilea bărbat, de 39 ani din Târnăveni, județul Mureș, a fost identificat de polițiști în 17 iunie a.c., acesta fiind reținut pentru 24 ore pentru tâlhărie.

Ulterior a fost prezentat magistraților, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ