Leon Pal din Gherla a fost ales vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj

1395
1
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

În sala de conferinţe de la „Cluj Arena” a avut loc marţi după amiaza Adunarea generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj.

După ce actualul preşedinte Vasile Marc a prezentat bilanţul ultimilor 4 ani, s-a trecut la votarea noii conduceri a asociaţiei.  Vasile Marc (singurul candidat) a fost reales în funcţia de preşedinte, iar unul din vicepreşedinţi a fost ales în unanimitate Leon Pal jr. din Gherla, unul dintre cei mai activi membri ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, artizanul succeselor fotbalistice din zoina Văii Someşului Mic.

Celălalt vicepreşedinte este  Ioan Maja.  Comisia de Fotbal Gherla a ocupat şi în ultimii patru ani primul loc, lăsând în urmă comisiile teritoriale Dej, Mociu, Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca. În materialul prezentat de domnul Vasile Marc seria Gherla a ligii a 5-a a fost amintită ca cea mai disciplinată şi corectă competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Cluj.

Adunarea generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj din sala de conferinţe „Cluj Arena” fost onorată de vicepreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Octavian  Goga , de  preşedintele de onoare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, fostul arbitru internaţional şi actualul observator Patriţiu Abrudan şi de delegaţii tuturor echipelor de fotbal din judeţul Cluj.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ