Locuitorii din Pintic, uitati din nou de autoritati | Noroiul de pe drum a fost inlocuit de nameti – VIDEO

5760
3
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Daca in restul anului drumul care duce la Pintic, localitate apartinatoare de municipiul Dej, este impracticabil din cauza noroiului, in timpul iernii, acelasi drum este acoperit de nameti.

La aproape 24 de ore din momentul in care s-a oprit ninsoarea, cei aproximativ 100 de locuitori din Pintic sunt practic izolati. Oamenii spun ca desi au asteptat toata ziua utilajele de deszapezire care sa le croiasca o cale de acces prin nameti pentru a putea ajunge la Dej, acestea s-au lasat asteptate. Din cauza viscolului, drumul acoperit oricum de zapada nu se mai deosebea de campul de pe margine si doar cei norocosi sa cunoasca pe cineva cu o masina 4×4 au reusit sa ajunga la „civilizatie”. Locuitorii sunt nemultumiti ca au fost uitat din nou de autoritati, la fel cum s-a intamplat si in primavara sau toamna, atunci cand erau nevoiti sa isi care bolnavii pe brate pana in locul in care putea ajunge ambulanta din cauza noroiului. Acestia spun ca daca ar izbucni un incendiu la ei in localitate, masinilor de pompieri le-ar fi imposibil sa ajunga la interventie.

Citeste si:

DEJUL RUSINII! Cum a fost transportata la spital o batrana din Pintic – VIDEO

Strigat de disperare al locuitorilor din Pintic: „NE INECAM IN NOROI” – VIDEO

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. printre prioritatile psd si ale primarului morar sunt ZONA DE AGREMENT BUNGAR …..nu faptul ca oamenii sunt fara drum si izolati….pot sa moara ……astia sunt pesedistii ….sunt interesati de distractie. DOMNULE PRIMAR …DOMNILOR CONSILIERII PRIORITATEA SUNT OAMENII .VIATA LOR NU ZONELE VOASTRE DE AGREMENT !!!!!!!!!!!!CAND O SA VA INTRE IN CAP BINE LUCRUL ASTA ????????????

LĂSAȚI UN MESAJ