Masina lovita de tren pe strada 1 Mai din Dej. Soferul a ramas incarcerat – VIDEO

8757
2
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Un grav accident de circulatie a avut loc joi seara pe strada 1 Mai din Dej. Un barbat in varsta de 56 de ani din Dej, aflat la volanul unui autoturism VW, a intrat cu masina sub rotile unui tren care tocmai iesea cu spatele de pe poarta unei fabrici din zona. In urma impactului, barbatul a ramas incarcerat.

Accidentul a avut loc dupa miezul noptii la trecerea de nivel cu calea ferata industriala, in dreptul fabricii Izotec. O garnitura privata de tren iesea pe poarta fabricii, in timp ce agentii feroviari au oprit traficul rutier prin semnale luminoase. Cand trenul se afla in intregime de-a latul soselei, un sofer in varsta de 56 de ani din Dej, care circula pe directia Gara – Cluj-Napoca, nu a respectat semnalele agentilor si a intrat cu masina direct sub rotile trenului. Barbatul aflat la volan a ramas incarcerat in autoturism, fiind nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare pentru scoaterea acestuia. Locul a fost impanzit in scurt timp de pompieri, paramedici si medici, iar dupa ce a fost extras din masina a fost predat medicilor de la ambulanta. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Dej, suferind multiple rani, dar in urma primelor evaluari, viata nu ii este pusa in pericol. Politistii de la rutiera impreuna cu criminalistii au efectuat cercetari la fata locului, urmand sa stabileasca din ce cauza barbatul nu a oprit la semnalele agentilor, avand in vedere ca zona este iluminata, iar pe sosea nu s-au gasit urme de franare.

 

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Cica masina lovita de tren…:) ce stiri mai omule….apropo TRENUL A FOST LOVIT DE MASINA

  2. si apropo pentru cei care nu stiu.. e vorba de domnul fost politist Ursu care era rupt de beat la volan mafia musamalizeaza tot akuma…

LĂSAȚI UN MESAJ