casa selena dej      
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Militarul din Dej disparut la Corbu, gasit inecat – VIDEO

Militarul din Dej, in varsta de 48 de ani, care a disparut duminica pe o plaja din Corbu a fost gasit astazi, dar din pacate, decedat.

Trupul acestuia a fost adus de valuri la mal, pe plaja din localitatea Vadu si a fost vazut de un cuplu care se plimba. Acestia au sunat la 112, iar politistii au confirmat ca este vorba de barbatul din Dej. La o distanta de aproximativ 2 kilometri, marea a adus la mal si trupul baiatului in varsta de 14 ani pe care militarul ar fi incercat sa il salveze de la inec.

Desi militarul a disparut inca de duminica seara din jurul orei 18, si existau indicii clare ca acesta ar fi putut fi in mare, avand in vedere ca la mal i-au ramas hainele si alte obiecte personale, conducerea unitatii militare a anuntat disparitia acestuia abia a doua zi. Mai mult decat atat, autoritatile au aflat de incident abia dupa ce sotia barbatului a sunat la 112, luni in jurul orei 12, si a anuntat ca sotul nu ii mai raspunde la telefon.

Petru Cosma era militar in cadrul Batalionului 55 Apărare Antiaeriană „Someş” din Dej, si se afla la un exercițiu de instruire la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia.

Citeste intreaga poveste aici:

Militarul din Dej, disparut in continuare la Corbu | Sotia a fost anuntata ULTIMA – VIDEO

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close