Municipiul Dej şi localităţile din zonă, promovate la Târgul de Turism al României

2153
1
DISTRIBUIȚI
dej statiune turistica

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) Cluj, serviciu de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, participă în perioada 16-19 februarie 2017, cu stand propriu, la cea de-a XXXVII-a ediţie a Târgului de Turism al României, eveniment de tradiţie găzduit de Centrul Expoziţional ,,Romexpo” din Bucureşti.

În cadrul acestei ediţii de primăvară a Târgului de Turism al României, judeţul Cluj va fi reprezentat cu ajutorul unui stand în cadrul căruia vor fi promovate cele mai reprezentative obiective turistice clujene, precum Salina Turda, Cheile Turzii, Castelul Banffy de la Bonţida, Muzeul Memorial „Octavian Goga” de la Ciucea, Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului“ din Nicula, Cascada Vălul Miresei, etc.

Activitatea de promovare va consta în oferirea de informaţii de specialitate, dublate de materiale de prezentare a ofertei turistice constând în albume, pliante, broşuri, flyere, semne de carte personalizate, ilustrate, prezentări multimedia, etc.

În cadrul târgului, angajaţii CNIPT Cluj vor pune la dispoziţia vizitatorilor atât materiale referitoare  la atracţiile turistice din municipiul Cluj-Napoca, cât şi din întreg judeţul, grupate pe categorii tematice (Muzee, Atracţii naturale, Drumul Sării, Biserici şi Mănăstiri, Palate şi Castele), precum şi informaţii cu privire la opţiunile de cazare existente. Totodată, în cadrul standului va rula un videoclip de prezentare realizat de CNIPT şi prin intermediul căruia vor fi prezentate, într-un mod dinamic, modern şi atractiv, principalele obiective turistice ale judeţului Cluj, în scopul punerii lor în valoare, din punct de vedere patrimonial, istoric, arhitectural, cultural, natural şi etnografic.

Principalul obiectiv al participării noastre la acest târg de profil îl reprezintă dorinţa de a promova, o dată în plus, tot ceea ce Clujul are mai frumos şi mai reprezentativ, astfel încât un număr din ce în ce mai mare de turişti, români şi străini, să aleagă Clujul ca destinaţie de vacanţă, cu convingerea că nu vor regreta această alegere”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Pentru ca participarea din acest an să fie una de un real succes, centrele locale de informare turistică din judeţ au transmis în prealabil CNIPT Cluj o gamă extrem de largă şi de consistentă de materiale informative referitoare la obiectivele turistice specifice zonelor respective, precum Negreni, Geaca, Corneşti, Chiuieşti, Valea Ierii, Frata, Apahida, Călăţele, Cuzdrioara, Tureni, Iclod, Cojocna, Vad, Săcuieu, Căşeiu, Recea Cristur, Mica, Săvădisla, Dej, Gherla, Beliş sau Izvoru Crişului.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. vad ca se vorbeste de promovare turistica a unor sate care nu au nimic turistic, sau cel putin incearca sa faca din apa de ploaie repere turistice: chiuiesti, cornesti, geaca, mica…si altele. Nu vad insa sa se vorbeasca de promovarea turistica a Bobalnei de Cluj, locul unde a fost prima rascoala 1423, Rascola de la Bobalna. ASta oare pentru ca primarul din Bobalna a pierdut monumentul si Cornestiul l-a castigat? Un primar care a dormit in papucii statului 4 mandate si acum asteapta sa il incheie pe al cincilea, facand acelasi lucru : NIMIC !!! Rusine celor il sprijina politic ! Rusina ca in datorita lui se sterge o fila de istorie !!!

    Ar fi bine sa nu imi stergeti si acest comentariu !

LĂSAȚI UN MESAJ