casa selena dej    
publicitate
publicitate
publicitate
 
 
ActualitateBREAKING NEWS

A murit Dumitru Farcas | Celebrul taragostist s-a stins pe un pat de spital

Cunoscutul taragostist Dumitru Farcas a trecut la cele vesnice azi noapte, pe un pat de spital. Acesta ar fi murit in somn, in urma unui infarct. Dumitru Farcas se afla internat in spital, dupa ce in urma cu aproximativ doua saptamani a suferit o interventie chirurgicala la picioare.

Directorul Casei de Cultură a Studenţilor Cluj, Flavius Milăşan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că detaliile privind înmormântarea lui Dumitru Fărcaş vor fi comunicate de familie.

În luna mai, Fărcaş a împlinit vârsta de 80 de ani, ocazie cu care preşedintele Klaus Iohannis i-a oferit Ordinul Naţional „Serviciu Credincios” în grad de cavaler.

În vara anului 2014, Dumitru Fărcaş a rămas fără taragot, după ce acesta i-a fost furat dintr-un microbuz parcat în faţa Ateneului Român, astfel că artistul nu a mai putut cânta la spectacolul aniversar al lui Gheorghe Zamfir.

Articole Similare

3 Comentarii

  1. În tara în care ne interesează mitingul diasporei, legile drepte ale unei justiției profund nedreapta, bugetul președintelui care deși rectificat negativ rămâne mare, evoluția de tot rasul a șefului PNL Ludovic Orban(caraghios profund al neamului) pierderea marelui taragotist rămâne neobservata în comentarii. Păcat. Dumnezeu să-l odihnească și pe noi sa ne ferească de prosti!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close