Părintele Nicolae Scrob a fost instalat ca paroh în parohia Strâmbu

4231
3
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

În duminica dinaintea Nașterii Domnului, credincioşii din  parohia Strâmbu, Protopopiatul Ortodox Român Dej şi-au primit noul păstor sufletesc, în persoana părintelui Nicolae Scrob.

De la ora 10:00 a fost săvârşită Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie de către părintele protopop Ioan Buftea, care a şi rostit un cuvânt de învăţătură în care a explicat Evanghelia Duminicală.

Deasemenea părintele protopop a amintit că de-a lungul timpului această parohie a fost păstorită de mai mulți preoţi, doi dintre ei slujind chiar și azi  la Sfânta Liturghie, aceștia fiind părintele Silviu Pop și părintele Dinu Iușan.

După terminarea Sfintei Liturghii, aşa cum este tradiţia, părintele protopop i-a înmânat noului paroh Sfânta Evanghelie.

La final părintele paroh Nicolae Scrob a adus cuvânt de mulţumire Preamilostivului Dumnezeu, Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, familiei sale şi tuturor celor ce au contribuit la formarea sa. În mod deosebit a mulţumit credincioşilor pentru primirea călduroasă şi i-a asigurat că va fi alături de ei la bine şi la greu.

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Felicit Dejeanul ca permite unui nesimtit ca Toni de balastiera sa se manifeste in acest hal!
    Toni de la balastiera = GUNOI UMAN!!!

LĂSAȚI UN MESAJ