Peste 3.800 de metri cubi de material lemnos, în valoare de circa 1.000.000 de lei, au fost confiscați de poliţişti

3567
1
DISTRIBUIȚI

Oferta mici si bere

Oferta mici si bere

Perne
Perne

Peste 3.800 de metri cubi de material lemnos, în valoare de circa 1.000.000 de lei, au fost confiscați valoric în urma unui control de specialitate efectuat de polițiștii de investigare a criminalității economice și reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj.

În perioada iulie – septembrie 2017, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat un control de specialitate la o societate comercială, având ca obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos, de pe raza județului Cluj.

Astfel, a fost verificată întreaga activitate a societății din perioada 2014 – martie 2017, constatându-se neconcordanțe între cantitățile de material lemnos achiziționate și avizele care însoțeau lemnul.

Prin urmare, a fost dispusă confiscarea valorică a 3.804 de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 1.000.000 de lei.

Totodată, societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

 

 

 

Tipografia Marian
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Bravo, bravo, e o picătură într un ocean, dar e ceva decât deloc. Astfel de controale la firmele.care au ca obiect de activitate manipularea, transportul, prelucrarea etc. a materialului lemnos trebuie făcute f. des și imparțial.

LĂSAȚI UN MESAJ